Air Serbia почела да лети ка Абу Дабију

foto: AirSerbia, Facebook

Вест о доласку српског националног авио-превозника на тржиште УАЕ имала је позитивну реакцију медија читавог Средњег Истока.Шира слика: Компанија „Аеродроми Абу Даби“ објавила је проширење своје глобалне мреже на Међународном аеродрому Абу Даби, и то управо увођењем нове линије превозника Air Serbia, на релацији Београд-Абу Даби.

Како пише Arabian Aerospace, Ahmed Al Hadabi, шеф операција на Међународном аеродрому Абу Даби пожелео је добродошлицу компанији Air Serbia, уз наду да ће се преко ове линије појачати и конекција ка свим значајнијим европским градовима.

И Аеродром „Никола Тесла“ изнео је повећане пројекције за зимски ред вожње. Очекују, како се каже у саопштењу, да се „ове зиме фрекфенција саобраћаја повећа за 38 одсто“. Томе ће, сматрају, понајвише допринети српска национална авио-компанија која ће недељно имати више од 200 полетања из Београда, што је повећање од око 65 одсто.

Поред нове линије за Абу Даби, Air Serbia ће од 1. децембра полетети ка Бања Луци и Прагу, док ће линије за Љубљану и Букурешт бити успостављене од 10. децембра. Новина у односу на претходне сезоне је да ће национални авио-превозник значајно повећати број летова и на скоро свим дестинацијама саобраћати свакодневно.

Повезане вести