Међународна изложба НВО „INDODEFENCE 2022″ (видео)

foto: Yugoimport SDPR

Међународна изложба НВО „INDODEFENCE 2022″, oдржана је у периоду од 02-05.11.2022. године у Џакарти- Индонезија.Зашто је важно: Сајам „INDODEFENCE 2022″ један je од најзначајнијих и најпосећенијих изложби у региону Азије, те је у складу са тим циљ наступа било представљање развојних и производних програма Југоимпорт-СДПР и одбрамбене индустрије Србије најширем кругу посетилаца.

Приказана су тренутно најзначајнија светска достигнућа у области развоја и производње средстава НВО.

Изложбени штанд Југоимпорт-СДПР, као интегратора одбрамбене индустрије Србије, налазио се на изузетно повољном положају, величине 120 m2.

Tоком наступа, посебан акценат је дат на класичну муницију, аутоматске и модуларне пушке, артиљерију – пре свега системе фамилије НОРА-Б/52, ракетну артиљерију, вишецевни модуларни самоходни лансер ракета 122/262 мм „Тамнава“, борбена оклопна возила точкаше – Лазар и Милош, наоружање и подсистеме борбених возила, вишенаменске брзе патролне чамаце, балистичку опрему и др.

Одржан је низ успешних састанака и презентација, а изложбени штанд Југоимпорт-СДПР посетио је велики број иностраних делегација и комерцијалних посетилаца

video: Yugoimport SDPR

Повезане вести