Радови на више локација у Крагујевцу

Foto: Čista Srbija

У регионалном центру Крагујевац у оквиру пројекта „Чиста Србија“ ових дана почињу припремни асфалтерски радови на локaцији улице Миливоја Банковића Сићка.Зашто је важно: Један од највећих градова у Србији добија модерну канализациону мрежу која ће, осим подизања квалитета живота грађана Крагујевца, неспорно довести и нове улагаче.

На бројним локацијама у Крагујевцу реализује се изградња канализационе мреже у оквиру пројекта Чиста Србија. Радови на појединим локацијама ближе се крају, што је случај и са улицом Миливоја Банковића Сићка , где су изведени радови на изградњи канализационе мреже дуге 1,292.05 метара. У овој улици данас почињу и припремни радови који претходе асфалтирању што саму улицу уводи у завршну фазу радова.

У Крагујевцу су у оквиру пројекта „Чиста Србија“ већ завршене две улице у насељу Маршић, док су радови у трећој започети.

Пројекат„Чиста Србија“ у Крагујевцу чине три значајна еколошка пројекта – изградња канализационе мреже у дужини 360 километара, затим три постројења за пречишћавање отпадних вода и нова депонија.

Повезане вести