Стигле цеви у стари Крагујевац

foto: Čista Srbija

У Крагујевцу је у оквиру пројекта Чиста Србија, отворено још једно градилиште. Нову канализациону мрежу добиће мештани насеља Илићево.Зашто је важно: Становници овог насеља који је до 2002. године припадао општини Пивара коначно ће добити савремени канализациони систем. Ово је веома важно, имајући у виду да је у питању насеље које је настало још око…

За Илићево 2 предвиђа се изградњу канализационе мреже у дужини од 3.463 метара и постављање чак 168 шахти и цеви профила fi 250.  Први радови тренутно се изводе у улици Димитрија Катића, а уследиће радови и у улицама Свете Павковића, Богољуба Ђорђевића у целини, с тим да је сечење постојећег асфалта  већ започето у Улици Богољуба Ђорђевића (горњи део). 

У Крагујевцу су, поред Илићева, тренутно актуелна још четири градилишта у оквиру пројекта Чиста Србија. У питању су: Мале пчелице, Маршић, Брђанска улица и улица Владимира Пејовића. У претходној недељи асфалтирана је улица Миливоја Банковића Сићка, чиме су радови на поменутој локацији завршени.

Извођач радова је Concord west .

Повезане вести